המסעדות הנחשבות בארץ לחובבי הבשר – יצאנו לבדוק

שלחו אותנו לסיור בשר ברחבי הארץ, ואיך לומר, אנחנו לא מתלוננים.

טיילנו מצפון ועד דרום וטעמנו בשרים במסעדות שונות בשביל להביא לכם את רשימת המסעדות הנחשבות ביותר בארץ לחובבי הבשר.

 

תכינו את המפיות כדי שלא תריירו בטעות על המקלדת, להלן הרשימה:

  1. מיטבר

המיטבר מוכרת לאוהבי הבשר.
למיטבר יש שני סניפים בארץ, האחד בתל אביב והשני בהרצליה. המיטבר זכתה להיות אחת מהמסעדות הנחשבות ביותר לחובבי הבשר.
בתפריט שלה תוכלו למצוא מנות בשר כמו – פילה בקר, אנטריקוט, קרפצ'יו ועוד.

 

  1. הדסון

השמועות אמרו שהקראסט אנטריקוט של ההדסון הוא הכי טוב בארץ. מהבדיקה שערכנו בנושא, אנחנו יכולים לומר לכם שהשמועה נכונה.
אם אתם רוצים לבדוק את הנושא, אנחנו ממליצים לכם לפרסם שאלה באחת מקבוצות הפייסבוק של הקרניבורים ולברר איפה יש את הקראסט אנטריקוט הטוב ביותר.
אנחנו לא צריכים להמשיך מעבר למילים אלו. אנחנו עוד נחזור לשם בקרוב, רק בשביל הקראסט אנטריקוט.

 

  1. מושבוצ

אם אתם צפונים, אתם בטוח מכירים את המקום.
אם לא, אתם חייבים לסגור את הסוף שבוע הקרוב בצפון רק בשביל לטעום את הבשרים שלהם.
אנחנו הגענו למקום ולקחנו חלק בסדנת בשר במהלכה התרגשנו מכל ביס (נשבעים, זו לא הגזמה!)
שמחנו לשמוע שיש אפשרות גם לקנות בשר הביתה וכמובן שלקחנו אתנו כמה קילוגרמים כדי לפנק את החברים בבית.
תשמחו בטח לשמוע שיש להם גם יין במקום ותוכלו לשלב בארוחה שלכם יין מקומי טוב.

  1. אלבמה

היינו רוצים לחזור להיות באלבמה (בארץ כן? לא בדרום אמריקה).
היה לנו כל כך טעים שלא רצינו לצאת מהמקום.
אלבמה נחשבת למסעדת הבשרים הדרום אמריקאית הטובה ביותר בנתניה והיא תגרום לכם להרגיש שטסתם לכמה שעות לדרום אמריקה.
כשתגיעו לאלבמה, ותטעמו את הבשרים שהמסעדה מציעה, אתם תמצאו את עצמכם רוקדים מסביב לשולחן מרוב אושר. התפריט המגוון כולל מנות מיוחדות כמו צוואר לבן, כבד אווז, אנטריקוט ועוד.

 

  1. פיטמאסטר

אין לנו מילה אחרת לתאר את המקום מלבד – וואו.
מדובר במקום עם קונספט גאוני. במקום מוכרים לא רק בשר טוב ואיכותי, אלא גם חוויה.
כשתגיעו לפיטמאסטר אתם תגלו שמגיע לשם בכל פעם שף אחר, פיטמאסטר אחר.
מה זה פיטמאסטר אתם שואלים? זהו מומחה בבשרים, אדם שעושה שימוש במעשנה או גריל

באופן יום-יומי, בגלל זה הוא נקרא מאסטר.
הפיטמאסטר שיהיה במקום כשתגיעו, יפנק אתכם בארוחת בשרים ברמה גבוהה, כזו שתהיה משולבת מכמה מנות.
דעו כי גם אם לא תבקשו, אתם תקבלו הסבר על כל מנה ותוכלו לשמוע על הדרך שבה היא הוכנה.
בקיצור, ללקק את האצבעות וללכת לספר אחר כך לחבר'ה על החוויה המטורפת שיש בפיטמאסטר.
אנחנו בטוחים שעוד נחזור לשם.

 

נתח שלם

תוכן עניינים
מצאתם את הכתבה שימושית?
שתפו בקליק!
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram

כתבות נוספות

שאולי תאהבו